Verhuur & Inspiratie

Huur een vergader- / ontmoetings- of workshopruimte in Het Hof en laat je inspireren door de passie en creativiteit. Je kunt ook de tuin gebruiken als ontmoetingsruimte in het groen! Ideaal voor heisessies, vergaderingen in de zon en workshops. Wil je meer weten over Het Hof? Boek dan een rondleiding!

Zaalhuur

Het Hof is een groene, inspirerende, creatieve & circulaire locatie met ruimte voor samenwerken & leren van elkaar. Voor lezingen, workshops, presentaties, trainingen, vergaderingen of events neem je contact op met Hofzaken.

Kijk op Hofzaken.nl

Bezoek Het Hof

Kom langs bij Het Hof! Je kunt er naar botanische kapper Wildgroei, winkelen bij Kwekerij Stekkers of bouwmarkt Buurman Utrecht. Duurzame producten koop je bij TimberRing, Raphia, Fenny Faber, Renske Versluijs, Fellow, Pleun Pijnenburg of Dora Kloppenburg. Pao & Tjoy is het veganistisch aziatisch kookatelier op Het Hof.

Bekijk onze Hofleden

Rondleidingen

Je kunt ergens over lezen of praten, maar sommige dingen wil je gewoon zíen. Het Hof van Cartesius geeft rondleidingen in deze broedplaats vol circulaire oplossingen.

Boek een rondleiding

Workshops

De volgende Hofleden geven workshops of teambuilding sessies: Buurman Utrecht (timmer- en maak workshops, Professor Loep (kunst, natuur en techniekworkshops voor jonge makers), Pao & Tjoy (veganistische kookworkshops), Wildgroei (destilleerworkshops) en De Moestuinjuf (moestuinlessen)

Vraag een workshop aan

Inspiratiesessies en presentaties

Het Hof gelooft in een andere manier van samen leven. Een toekomstvaste wijze van samenwerken, samen leven en ondernemen: groen, circulair, lokaal en collectief. Ons bestuur en hofleden zijn in te huren voor talks en inspiratiesessies op Het Hof van Cartesius of op een andere locatie. Ook staan we klaar om met jullie een programma vorm te geven toegepast op veranderingen in jullie organisatie.

Boek een sessie