Join our playground

Het Hof is een community die circulaire ondernemers en wereldverbeteraars met elkaar verbindt. Het versterkt ze, waardoor ze sneller een grotere circulaire impact bereiken. We willen laten zien dat dit werkt en deze community een veilige plek bieden. Steun je ons daarbij? Dan kan door vriend, partner of donateur te worden.

Join our playgroundJoin our playground

De wereld biedt ons een speelveld

Wie je ook bent, je speelt mee. Hoe gaan we om met die wereld? Hoe zorgen we ervoor dat komende generaties op deze onbeschrijfelijk boeiende planeet kunnen leven? Op Het Hof van Cartesius zoeken we voortdurend naar de nieuwe spelregels die dit mogelijk maken. In een bijzondere leef- en werkomgeving waarin ruimte is voor circulair en sociaal experiment. Door samenspel ontdekken we meer!

Waarom hebben we nu geld nodig?

Wij bestaan sinds 2017, maar de afgelopen jaren waren zwaar. Sinds 2020 hebben we midden in de coronacrisis gebouwd aan nieuwe circulaire werkruimtes voor 80 ondernemers. We hebben tegenvallers gehad en leergeld betaald. De coöperatie heeft zelf 100.000 euro voorgefinancierd. Nu hebben we een gat in de begroting. We willen de huren betaalbaar houden voor onze duurzame en creatieve leden.

Wat kunnen we geven?

Wij delen graag onze kennis in ruil voor financiële steun. Ook houden we je op de hoogte van ons programma. Onze ervaring helpt bij de opzet van nieuwe circulaire (bouw)projecten. Ontdek welke kennis essentieel is om circulaire projecten succesvol af te ronden. Help mee de circulaire bouw en economie doorgronden en word vriend, partner of donateur. Leer, doe, help, vertel en deel. Want alleen door samenspel kunnen we de duurzame transitie versnellen.

Je kunt op drie manieren meespelen met Het Hof van Cartesius

  1. Vriend van Het Hof (vanaf 95 euro per jaar)
  2. Partner van Het Hof (vanaf 1000 euro per jaar)
  3. Donateur van Het Hof (ieder bedrag is welkom)