WEEK VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE: Maak het zelf met Hout - sneak preview

Leer de basisvaardigheden om hout een 2e leven te geven, en kom erachter welk hout er in de stad Utrecht al geoogst wordt voor hergebruik.

14 maart, 12:00 – 15:00

Buurman, Hof van Cartesius

WEEK VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE: Maak het zelf met Hout - sneak previewWEEK VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE: Maak het zelf met Hout - sneak preview

UP! is het upcyclepunt op Het Hof van Cartesius waar bewoners leren hoe ze gebruikte producten en materialen weer een 2e leven geven. Up! opent de deuren medio 2024. 

Buurman Utrecht geeft als partner van Up! tijdens de Week van de Circulaire Economie een sneak preview van haar workshop aanbod.

In 2 uur leer je welke verschillende houtsoorten er zijn, waar je rekening mee moet houden met toepassing van deze houtsoorten en een introductie van gereedschappen die nodig zijn oongebruikt hout weer toe te passen in nieuwe producten. Tijdens de cursussen en workshops van Buurman kan je op een later moment zelf aan de slag met hout geoogst uit de stad en leer je zelf vanuit het principe Material Driven Design een meubel voor in huis te maken.

Dag: Donderdag 14 maart

Tijd: 13.00 - 15.00

Waar: Buurman werkplaats- Vlampijpstraat 84