Hoog Cartesius

Op de laatste zaterdag van elke maand: ateliers, vintage shop, circulaire bouwmarkt, lokale horeca - jouw 'groene shopping mall'.

30 september 2023, 11:00 – 18:00

Hof van Cartesius

Hoog CartesiusHoog Cartesius

Tijdens Hoog Cartesius bundelen verschillende (duurzame) ondernemers hun krachten om een positieve impact te maken op de wereld. Op deze dag wordt je niet alleen ondergedompeld in de wereld van groen shoppen, maar kom je ook in aanraking met de passie en het vakmanschap van de mensen achter de producten. 

Laat je verrassen door de verscheidenheid van het aanbod: denk fair fashion, circulaire sieraden en duurzame accessoires, kunst, second hand items en lokaal eten en drinken. Geniet van de sfeer, de producten, lokaal eten & drinken en muziek met winkel-tunes, en voel je goed over de impact die ook jij kan maken voor onze wereld.

Houd onze socials in de gaten voor de deelnemers van deze maand!